Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Λάκης Λαζόπουλος : Η ανατρεπτική εμφάνιση στο δελτίο του AlphaΤελικά ο Λάκης Λαζόπουλος εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha μαζί με την ολοκαίνουρια Muppet κούκλα, που προέκυψε μετά τη συνεργασία του με την Disney.

Ο χαρακτήρας Muppet που κατασκευάστηκε ειδικά για τον δημοφιλή ηθοποιό και συγγραφέα, σχολίασε με τη φωνή του όλα τα τεκταινόμενα της πολιτικής ζωής της χώρας με καυστικό τρόπο, ενώ από τα σχόλιά του δεν έλειψε μέχρι και ο Λάκης Γαβαλάς για τον οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τουλάχιστον θα τους αλλάξει styling μέσα στη φυλακή. Θα τους βάλει ωραίες πιζάμες, πιζάμες Lak».

Μετά την εμφάνιση του Muppet, μίλησε και ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος στον Αντώνη Σρόιτερ για τη νέα αυτή συνεργασία: «Όπως ζούμε τη φυγαδευομένη δημοκρατία, νομίζω είναι μια πολύ καλή λύση για τους πολιτικούς να στέλνουν κούκλες να μιλούν στη θέση τους», ενώ συνέχισε εξηγώντας: «Με την Disney, είχα συνεργαστεί στο “Hercules” και τώρα επιστρέφουν τα Muppets στον κινηματογράφο που τα λατρεύω! Έτσι, διαλέγει η Disney σε κάθε χώρα να κάνει δώρο μια κούκλα σε έναν κωμικό».

Όσο για τον ρόλο που θα διαδραματίσει η κούκλα στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε: «Νομίζω θα παίζει πολύ καλό ρόλο και θα με βοηθάει πάρα πολύ στα τρέιλερ, όταν εγώ δεν προλαβαίνω».

Πηγή : yupi.gr