Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Και με ...επίσημη ανακοίνωση στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Αυτιάς


Πρώτα οι φήμες, μετά η επιβεβαίωση από τον ίδιο τον Γιώργο Αυτιά και τώρα η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη συνεργασία του με τον δημοσιογράφο.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, το δελτίο Τύπου του σταθμού: «Ο Γιώργος Αυτιάς εντάσσεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ .Ο έμπειρος δημοσιογράφος θα ενισχύσει την πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ. Η εκπομπή Καλημέρα ΣΚΑΪ θα ξεκινά στις 6:45 το πρωί και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Μία ανθρώπινη καλημέρα με σεβασμό στον τηλεθεατή και αξιοπρέπεια στην είδηση, με τον Γιώργο Αυτιά. Η οικονομία, η κοινωνία, οι πρωταγωνιστές τους, και όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες.

Καλημέρα ΣΚΑΪ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με ειδήσεις και ρεπορτάζ για όλα όσα διαδραματίζονται και όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι τηλεθεατές.

Με συνεχείς απ΄ ευθείας συνδέσεις στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα η εκπομπή ακολουθεί το σφυγμό της καθημερινότητας.  Ειδικοί θα απαντούν στα ερωτήματα των τηλεθεατών για θέματα που αφορούν στην καθημερινή τους ζωή. Όλες οι πληροφορίες που χρειάζονται για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, η οποία καταλήγει με τη δήλωση του παρουσιαστή - δημοσιογράφου: «Είναι μεγάλη μου τιμή που ο ΣΚΑΪ με ενέταξε στο δυναμικό του».

Πηγή :protothema.gr