Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Μπιγιονσέ : Μόλις έγινε μαμά!
Όπως όλα δείχνουν, η Μπιγιονσέ έφερε τελικά στον κόσμο την κόρη της!

Την είδηση έφερε στο φως το τηλεοπτικό δίκτυο E! Entetainment μέσω της ιστοσελίδας του και σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κόρη της 30χρονης σταρ και του Jay-Z ήρθε στον κόσμο το βράδυ του Σαββάτου 7 Ιανουαρίου 2012, με καισαρική τομή. Μάλιστα, το δημοσίευμα αποκάλυψε επίσης ότι το όνομα της μικρής θα είναι Μπλου Ίβι Κάρτερ.

Αρκετοί διάσημοι φίλοι του ζευγαριού επιβεβαίωσαν το ευτυχές γεγονός, μέσω των προσωπικών σελίδων τους στο twitter -ανάμεσα σε αυτους και η Ριάνα που έγραψε: «Καλωσήρθες στον κόσμο πριγκίπισσα Κάρτερ! Με αγάπη, θεία Ριάνα».

Ακόμη, η New York Daily News επιβεβαιώνει ότι στο Lenox Hill Hospital της Νέας Υόρκης, όπου η Μπιγιονσέ φέρεται να εισήχθη χρησιμοποιώντας το όνομα Ίνγκριντ Τζάκσον, τα μέτρα ασφαλείας έχουν αυξηθεί: Χαρακτηριστικά, αναφέρεται ότι οι εργαζόμενοι υποχρεώθηκαν να παραδώσουν τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ οι κάμερες ασφαλείας σταμάτησαν να καταγράφουν.

Εκπρόσωπος του διάσημου ζευγαριού δεν έχει επιβεβαίωσει επίσημα την είδηση μέχρι στιγμής, ωστόσο, αυτή τη φορά, όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται για μια ακόμα ανυπόστατη φήμη, όπως αυτή που είχε κυκλοφορήσει προ ημερών.

Πηγή : yupi.gr