Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Μαρινέλλα : «Η Νατάσα είναι κλασική τραγουδίστρια»Η Μαρινέλλα μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησαν στο Love Radio για τη φετινή τους συνεργασία αλλά και τη γνωριμία τους πριν από περίπου είκοσι χρόνια.

«Την ιδέα την έριξα εγώ σχεδόν πριν από 22 χρόνια αλλά έπρεπε να περάσουν για να γίνει αυτό μεγάλο, να γνωριστούμε να αγαπηθούμε και να προκύψει» παραδέχτηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου ενώ η Μαρινέλλα συνέχισε: «Από χρόνια μου έλεγαν οι Πριόβολοι (σ.σ. οι επιχειρηματίες του νυχτερινού κέντρου «Βοτανικός») για το πότε θα συνεργαστούμε. Οπότε ήμαστε μια ημέρα με τον Γιώργο Θεοφάνους και του είπα “Θέλω να δω τη Θεοδωρίδου”. Εκείνο το βράδυ δεν διασκέδαζα, εγώ κοιτούσα άλλα πράγματα. Τι κάνει αυτό το κορίτσι εκεί πάνω και πως το κουμαντάρει όλο αυτό μόνη της. Έχει το δικό της στιλ. Η Νατάσα είναι λίγο περίεργη γιατί φέρεται πολύ ειλικρινά».

Η 41χρονη τραγουδίστρια μάλιστα πρόσθεσε: «Ξέρω πολύ καλά ποια είμαι και ξέρω καλά ποιον άνθρωπο έχω απέναντί μου» συνεχίζοντας: «Ήταν όνειρο της ζωής μου να βρεθώ με τη Μαρινέλλα. Ήμουν πολύ σίγουρη για αυτό που θα παρουσιάσουμε. Όταν τραγουδάς με τη Μαρινέλλα νιώθεις σίγουρη!».

Όσο για τη μεγάλη κυρία του Ελληνικού τραγουδιού αποκάλυψε για τη φετινή τους συνεργασία: «Ναι μεν ήταν επιθυμία αλλά ήταν σαν σπόρος και καλλιεργήθηκε όλα αυτά τα χρόνια. Το κάνω λες και πηγαίνω στο λούνα παρκ. Πάω και το διασκεδάζω, ό,τι και να έχω» ενώ για την ίδια τη Νατάσα Θεοδωρίδου τόνισε: «Εκτός από πολύ καλή τραγουδίστρια αγκάλιασα και έναν υπέροχο άνθρωπο. Η Νατάσα είναι Κυρία. Καλή μάνα, καλός άνθρωπος. Η Νατάσα είναι η κλασική που θα μείνει. Εμείς, ως γενιά, θα φύγουμε. Τι θα κάνουμε, με μπαστούνι θα τραγουδάμε; Η Νατάσα είναι η κλασική τραγουδίστρια που θα μείνει για χρόνια».

Πηγή : yupi.gr