Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Αντέλ : Απαντάει για «πρώτη και τελευταία φορά»


Στις φήμες που θέλουν τον σύντροφό της, Σάιμον Κονέκι να είναι ακόμη παντρεμένος, απάντησε η Αντέλ μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας. Η 23χρονη τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά: "Αυτή είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που σχολιάζω λεπτομέρειες της σχέσης μου με τον Σάιμον. Κόντρα στα δημοσιεύματα και τις επικεφαλίδες στον Τύπο σήμερα, ο Σάιμον είναι διαζευγμένος εδώ και τέσσερα χρόνια".

"Όλοι στη ζωή μας ξεχωριστά αλλά και μαζί, μας εύχονται μόνο τα καλύτερα. Αυτά είναι τα γεγονότα. Να προσέχετε και θα σας δω όλους τον Φεβρουάριο", πρόσθεσε, αναφερόμενη στην εμφάνισή της στα Brit Awards τον επόμενο μήνα.


 Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο ο 36χρονος επιχειρηματίας ήταν ακόμη παντρεμένος με την fashion stylist Κλάρι Φίσερ, την οποία παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2004. Το ζευγάρι, μάλιστα, έχει μαζί μία 5χρονη κόρη. Όταν παντρεύτηκαν, εκείνος ήταν δειυθυντής μίας εταιρείας επενδύσεων κι αμέσως βρέθηκαν σε υψηλούς κοινωνικούς κύκλους, να κάνουν παρέα με τον γιο του Ρόνι Γουντ, Τζέιμι και τον Λούκας Γουάιτ. όταν όμως ο Κονέκι αποφάσισε να ιδρύσει μία οικολογική εταιρεία με τον τελευταίο, εκτός Νέας Υόρκης, ο γάμος του τελείωσε. Παρότι μετακόμισε με τη σύζυγό του στο Μπράιτον, άρχισαν να απομακρύνονται.

Η Αντέλ τον γνώρισε μέσω του τραγουδιστή Εντ Σίραν πριν μερικούς μήνες. Η πρώην σύζυγός του, στο μεταξύ, ζει στο Σάσεξ και χρησιμοποιεί ακόμη το επίθετό του.

Πηγή : yupi.gr