Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Νίκος Βουρλιώτης : Τι άλλαξε στη ζωή του μετά τον γάμο;
Δεύτερος καλεσμένος, στο «Βράδυ» της Πέμπτης, βρέθηκε ο Νίκος Βουρλιώτης που -μεταξύ άλλων-μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο για τη ζωή του μετά τον γάμο.

«Τζασμένος ήμουν πάντα» ήταν μία από τις πρώτες δηλώσεις του 41χρονου ράπερ, ενώ για τη νέα του ιδιότητα ως παντρεμένος και σύζυγος είπε: «Υπάρχουν πολλά παραδείγματα εκεί έξω. Είναι σταθεροί τύποι! Ο Snoop Dogg ας πούμε, είναι πάνω από 15 χρόνια παντρεμένος». Τι άλλαξε όμως στη συμπεριφορά της γυναίκας του μετά τον γάμο τους; «Δεν έχει αλλάξει, η συμπεριφορά της, είναι ίδια» τόνισε Νίκος Βουρλιώτης.

Τι γνώμη έχει για την καριέρα των διάσημων ράπερ της παγκόσμιας δισκογραφίας: «Τον τελευταίο καιρό διαπιστώνω πως γίνεται ένας κύκλος. Ξεκινάνε από τα χαμηλά, πάνε στα πολύ ψηλά και επιστρέφουν πάλι στα χαμηλά. Έχει να κάνει με επιλογές», ενώ παραδέχτηκε πως από τους διάσημους σταρ της μουσικής βιομηχανίας, ο ίδιος ξεχωρίζει τον Κάνιε Γουέστ.

Όσο για τον ρόλο της ραπ και της χιπ-χοπ μουσικής, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και κατά πόσο πρέπει να κατακρίνει τα κακώς κείμενα της κοινωνίας ο Νίκος Βουρλιώτης είπε: «Δεν νομίζω ότι είναι αυτός ο ρόλος της! Αυτό είναι το προφανές. Ο κόσμος περιμένει να βγεις και να τα πεις, να κράξεις να φωνάξεις. Είναι η ευκαιρία να επαναδιαπραγματευτούμε τον τρόπο που λέμε τα πράγματα εκεί έξω».

Τέλος, όντας πλέον 41 ετών, αποκάλυψε τους μεγαλύτερους φόβους που αντιμετωπίζει πλέον σαν άνθρωπος: «Νομίζω ότι μεγαλώνοντας οι φόβοι αλλάζουν, γίνονται διαφορετικοί. Μικρός νιώθεις άτρωτος. Το τελευταίο διάστημα φοβάμαι θέματα με την υγεία. Με κάνουν να νιώθω πολύ ευάλωτος»

Πηγή : yupi.gr