Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

«Η Ντέμι Μουρ έχει σπασμούς, είναι αναίσθητη»Βγήκε στη δημοσιότητα το περιεχόμενο της συνομιλίας που κατεγράφη, την περασμένη Δευτέρα, στην επείγουσα κλήση, για παροχή βοήθειας στην Ντέμι Μουρ. Κάποια γυναίκα η οποία βρισκόταν στο σπίτι της ηθοποιού τηλεφώνησε στα έκτακτα περιστατικά, ιδιαίτερα ανήσυχη, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια.

Βγήκε στη δημοσιότητα το περιεχόμενο της συνομιλίας που κατεγράφη, την περασμένη Δευτέρα, στην επείγουσα κλήση, για παροχή βοήθειας στην Ντέμι Μουρ. Κάποια γυναίκα η οποία βρισκόταν στο σπίτι της ηθοποιού τηλεφώνησε στα έκτακτα περιστατικά, ιδιαίτερα ανήσυχη, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια.
Ο διάλογος μεταξύ της γυναίκας και του τηλεφωνικού κέντρου κράτησε λίγα λεπτά. Η γυναίκα ενημέρωσε πως η Ντέμι Μουρ αναπνέει με το ζόρι, έχει σπασμούς και είναι σχεδόν αναίσθητη. Οταν ρωτήθηκε αν η ηθοποιός είχε πάρει κάποια ουσία, εκείνη απάντησε πως είχε καπνίσει κάτι, όχι μαριχουάνα, αλλά κάτι παρόμοιο με θυμίαμα. Παράλληλα, ενημέρωσε πως τον τελευταίο καιρό η Μουρ έχει κάποια θέματα με παρόμοιες ουσίες. Μέχρι να ολοκληρωθεί το τηλεφώνημα, η κατάσταση της Ντέμι Μουρ είχε βελτιωθεί, παρ' όλα αυτά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Ο εκπρόσωπος της ηθοποιού δήλωσε πως πάσχει από εξάντληση, κάτι που εν μέρει είναι αληθές καθώς μετά τον χωρισμό της με τον Αστον Κούτσερ έχει χάσει πάρα πολλά κιλά έχοντας μείνει σκιά του εαυτού της.

Πηγή : ethnos.gr