Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

H Mila Kunis το νέο πρόσωπο του Οίκου Dior


Μετά την Natalie Portman, η οποία επιλέχθηκε για να διαφημίσει το άρωμα Miss Dior Chérie, μία άλλη νεαρή και επίσης μελαχρινή ηθοποιός επιλέγεται για τη προώθηση διαφημιστικής καμπάνιας του Οίκου Dior.

Πρόκειται για την Mila Kunis, η οποία θα διαφημίσει την νέα, ανοιξιάτικη κολεξιόν με τσάντες της συγκεκριμένης εταιρείας.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι πάντως που εξεπλάγησαν με την επιλογή του προσώπου, καθώς η Mila Kunis, μπορεί να είναι σχετικά εμφανίσιμη, όμως ουδεμία σχέση έχει με το βεληνεκές και την αύρα άλλων προσώπων που πρωταγωνιστούσαν παλιότερα σε διαφημιστικές καμπάνιες του Dior.
             

Σε δηλώσεις της στο περιοδικό Womens Wear Daily, η Kunis δήλωσε ότι τώρα γνωρίζει τη μόδα, μιας και είναι περισσότερο «κορίτσι των jeans και των t-shirts». «Στην καθημερινότητά μου δεν φοράω πολύ θηλυκά ρούχα. Αλλά αγαπώ τη θηλυκότητα στο κόκκινο χαλί», ανέφερε χαρακτηριστικά η νεαρή ηθοποιός.

Η Kunis συμπρωταγωνιστούσε με την Portman στον Μαύρο Κύκνο και όπως φαίνεται αυτή η δουλειά αποδείχθηκε καταλυτική για την συγκεκριμένη επιλογή του Dior.

Πάντως μεταξύ μας, μέχρι πρότινος η Mila Kunis, όχι πρόσωπο του Dior, ούτε απέξω από φωτογραφήσεις τέτοιου μεγέθους δεν περνούσε. Αυτό να δούμε… την Kunis με το καπιτονέ Dior με το χρυσό αλυσιδάκι aνά χείρας και τί στον κόσμο…

Πηγή: star.gr