Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Θέμος Αναστασιάδης : Η επιτυχία της Μενεγάκη και ο διασυρμός του ΓαβαλάΣε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Μίλα», ο Θέμος Αναστασιάδης σχολίασε πρόσωπα της τηλεοπτικής -και όχι μόνο- επικαιρότητας, και μεταξύ άλλων εξήγησε την άποψή του για τη σύλληψη και φυλάκιση του Λάκη Γαβαλά, αλλά και για τα υψηλά φετινά νούμερα της Ελένης Μενεγάκη.

«Εφόσον ο Λάκης Γαβαλάς έφταιξε και όντως πρέπει να πάει φυλακή, να πάει, όπως όλοι οι άλλοι. Αλλά χωρίς να διασύρεται» δήλωσε ο παρουσιαστής του «Όλα», μην κρύβοντας την ενόχλησή του με την αντιμετώπιση που έχει ο γνωστός επιχειρηματίας: «Υπάρχει ένα είδος ρατσισμού. Επειδή ο Λάκης είναι αυτός που είναι, επειδή ήταν πλούσιος και έχει αυτές τις προσωπικές ιδιαιτερότητες, έχω την εντύπωση ότι υπάρχει ένα είδος ρατσισμού. Σαν να βγάζει το κράτος το απωθημένο του και τον περιφέρει από φυλακή σε φυλακή σε όλη τη χώρα, τάχα ότι δεν μπορεί να του βρει κελί. Αυτό δεν μου αρέσει και ειλικρινά με ενοχλεί (…) Αυτός ο χαβαλές μπορεί να είναι χαβαλές για όλους τους άλλους, αλλά για αυτόν που το βιώνει δεν είναι».

Για την Ελένη Μενεγάκη και τη φετινή επιτυχημένη πορεία της εκπομπής της μετά τη μεταφορά της στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha, ο Θέμος Αναστασιάδης είπε: «Η Ελένη είναι το πιο επιτυχημένο “προϊόν”, ο πιο επιτυχημένος παρουσιαστής που υπάρχει αυτή στιγμή στην ελληνική τηλεόραση, και με μεγάλη μου λύπη και ζήλια μαθαίνω ότι έχει κρατήσει και το κασέ της! (…) Το γεγονός ότι “λάμπει” είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση μετά από 15 χρόνια τηλεοπτικής πορείας και μετά από όλα όσα υπέστη –που ήταν βέβαια δική της επιλογή όσα έγιναν σε προσωπικό επίπεδο, αλλά όλοι περίμεναν ότι αυτό θα έχει και επιπτώσεις στο επαγγελματικό. Είδαμε όμως ότι τελικά αυτό δεν την έβλαψε καθόλου».

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να πάρει θέση στη «μάχη» της πρωινής ζώνης ανάμεσα σε Λιάγκα- Σκορδά και Φερεντίνο- Χρηστίδου, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 επιστράτευσε το χιούμορ του και τελικά απάντησε διπλωματικά: «Η αλήθεια είναι ότι ξεκινάω και βλέπω τον καιρό στο Λιάγκα και περιμένω να δω το κορίτσι του καιρού -βλέπω που κάνει ο Λιάγκας ότι δεν το βλέπει και η Σκορδά κάνει ότι περνάει από εκεί και δημιουργεί θέματα- και μετά πάω αμέσως, κάνω ένα αστραπιαίο ζάπινγκ, και βλέπω τα ωροσκόπια στον ΑΝΤ1, γιατί έχω εμπιστοσύνη μόνο σε αυτά τα ωροσκόπια».

Πηγή : yupi.gr