Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Η Αθηνά Οικονομάκου ξεσπαθώνειΗ Αθηνά Οικονομάκου μπορεί να έβγαλε τη μαύρη περούκα της Ξένιας φαίνεται όμως ότι ο ρόλος της «κακιάς» θα την καταδιώκει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ηθοποιός μίλησε στο «Όλα» για την προσωπική της ζωή και για όλους όσοι τη σχολιάζουν.

«Δεν είναι καθόλου κακό να είναι ερωτευμένος κάποιος, το λέω σε πολύ κόσμο αν είμαι ή όχι, από εκεί και πέρα δεν χρειάζεται να βγω να το ανακοινώσω δημόσια. Από τη στιγμή που δεν πρόκειται για μια σχέση που είναι κοντά στον γάμο, στην επισημοποίηση ή σε ένα παιδί, γιατί να το πω;» αναρωτήθηκε η Αθηνά Οικονομικού η οποία εξομολογήθηκε ότι πολλές φορές έχει εκνευριστεί από δημοσιεύματα που αναφέρονται στην προσωπική της ζωή.
Ενώ δεν έκρυψε πως πολλές φορές μία μερίδα τύπου την έχει εκνευρίσει αρκετά «Ο κάθε δημοσιογράφος, ο κάθε τυχάρπαστος που δεν κάνει σωστά τη δουλειά του, κατά τη γνώμη μου, πέρα από κάποιους που εκτιμώ και που είναι πολύ σοβαροί, βρίσκει την ευκαιρία να πάρει τη δήλωσή μου, να τη διαστρεβλώσει, να συμπληρώσει, να σχολιάζει, να κρίνει... Όλο αυτό με ενοχλεί πάρα πολύ. Κάτι που μπορεί να σχολιαστεί από δέκα ανθρώπους που ίσως εγώ δεν εκτιμώ και παρ' όλα αυτά θα τους ακούσει πολύς κόσμος».

Πηγή : real.gr