Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Μαριλίτα Λαμπροπούλου : «Τα οικονομικά ήταν ο κύριος λόγος που επέστρεψα»Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1», το πρωί της Δευτέρας, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Είναι στιγμές».

Σχετικά με την αλλαγή του χαρακτήρα της μετά την απόκτηση του παιδιού της, η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε: «Αγωνιώ! Δεν ξέρω αν σχετίζεται και με την ωριμότητα της ηλικίας ή με το γεγονός πως έγινε μητέρα αλλά τα βλέπω όλα σοβαρά τα πράγματα» ενώ για την αποχή της από τα τηλεοπτικά δρώμενα για περίπου τρία χρόνια, εξήγησε: «Έγιναν μαζί τα πράγματα, δεν πήρα μία απόφαση. Έμεινα έγκυος, έκανα το παιδί και έμεινα εκεί, δεν ήθελα να το συνδυάσω».

Βέβαια, για τη συγκεκριμένη σεζόν, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είχε αποφασίσει να επιστρέψει στην υποκριτική: «Είχα αποφασίσει, εφόσον προκύψει μια πρόταση, να επανέρθω. Αφενός γιατί δεν με έχει τόσο ανάγκη το παιδί, όσο με είχε στην αρχή, αφετέρου το ήθελα κι εγώ» ενώ δεν δίστασε να δηλώσει: «Τα οικονομικά ήταν ο πρώτος λόγος για τον οποίον επέστρεψα. Μισθωτή είμαι κι εγώ, δεν έχω κάποια περιουσία (για να στηριχτώ)».

Πηγή : yupi.gr