Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Τάνια Ιακωβίδου : Η σκληρή επίθεση στη Μανωλίδου και τη Χρηστίδου


Άκρως αιχμηρά σχόλια έκανε η Τάνια Ιακωβίδου στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» για την Ευγενία Μανωλίδου, αλλά και για την Σίσσυ Χρηστίδου.

«Γιατί θα πρέπει η κυρία Μανωλίδου να βρίσκεται στην τηλεόραση στερώντας τη δυνατότητα από κάποιον άλλον μέσα από μια διαδικασία θα μπορούσε να βγάλει το μεροκάματό του; Για μένα, η κυρία Μανωλίδου ας καθίσει στο σπίτι της και να προσφέρει μια φιλανθρωπική δράση! Γιατί θα πρέπει να είναι μονίμως στην τηλεόραση; Δεν το καταλαβαίνω. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί της. Θεωρώ ότι είναι και ταλαντούχος άνθρωπος, στην τελική. Αλλά είναι λάθος το “η κυρία Μανωλίδου και μετά το χάος”» δήλωσε η γνωστή δημοσιογράφος.

Ωστόσο, από τα «πυρά» της δεν ξέφυγε ούτε η Σίσσυ Χρηστίδου: «Η Σίσσυ δεν βλέπεται. Έχει ένα από τα πιο ωραία πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, αν και είναι εξεζητημένη. Εμένα μου αρέσει το πιο φρέσκο, το πιο νεανικό. Γουστάρω την Ελεονώρα και δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική. Μου αρέσει που κάνει τις αλλαγές της, που είναι φρέσκια, νέα και εκφράζει το προοδευτικό. Αυτό το στατικό (της Σίσσυς) το “κάνω το μαλλί μου έτσι ώστε να μην εξέχει ούτε μια τρίχα από το κεφάλι” δεν μου αρέσει. Την θεωρώ υπερτιμημένη πολύ. Ξέρεις τι της λείπει; Δεν έχει, ενδεχομένως, τα στοιχεία εκείνα της καλλιέργειας και της προσωπικότητας που θα μπορούσαν να την κάνουν να σταθεί σε μια πρωινή εκπομπή, η οποία θα πρέπει να έχει συνδυασμό πολλών πραγμάτων παράλληλα. Επίσης, είναι πολύ εγωκεντρική και η ίδια σαν άνθρωπος».

Πηγή : yupi.gr