Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Γουίτνεϊ Χιούστον : Νέες αποκαλύψεις για τις τελευταίες της μέρες


Το θάνατό της φαίνεται πως είχε προαισθανθεί η Γουίτνεϊ Χιούστον, αφού λίγες μέρες πριν από το τραγικό συμβάν έλεγε στους φίλους της πως "πραγματικά ήθελε να δει τον Ιησού", ενώ ισχυριζόταν πως αισθανόταν ότι το τέλος ήταν κοντά της. 'Αλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως στράφηκε προς το ποτό και το αλκοόλ για να πνίξει τον πόνο της, καθώς ήταν κρυφά ομοφυλόφιλη για περισσότερα από 30 χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας TMZ.com, η Γουίτνεϊ, που έφυγε από τη ζωή στις 11 Φεβρουαρίου, τις τελευταίες ημέρες της ζωής της ανέφερε αποσπάσματα της βίβλου, τραγουδούσε εκκλησιαστικούς ύμνους και με τους στενούς φίλους και συγγενείς της μιλούσε για τον Χριστό αλλά και για τη ζωή μετά θάνατον.

Μετά την τελευταία της live εμφάνιση το βράδυ της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου στο club "Tru", στο Χόλιγουντ, είπε χαρακτηριστικά: "Θα πάω να δω τον Ιησού. Θέλω να δω τον Ιησού". Άλλη πηγή αναφέρει ότι η ντίβα της ποπ έλεγε σε φίλους της πως αισθανόταν ότι θα έφευγε από τη ζωή και πως ήθελε να βεβαιωθεί πως θα περνούσε τις τελευταίες της ώρες υμνώντας τον Κύριο.

Σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον της, στις αρχές της δεκαετίας του 80 είχε σχέση με την πρώην βοηθό της, με την οποία ήταν πολύ ευτυχισμένη, ενώ ο γάμος της με τον Μπόμπι Μπράουν, υποστηρίζεται πως δεν ήταν ποτέ αληθινός. "Πιεζόταν στο γάμο της. Ήταν σκέτη καταστροφή. Από τότε ξεκίνησε η κατηφόρα".

Η κηδεία της Γουίτνεϊ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο Νιου Τζέρσεϊ.

Πηγή : yupi.gr