Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Άντζελα Δημητρίου : Δέχτηκε πρόταση για «Dancing With The Stars»!Μια ανάσα πριν πει το «ναι» στους υπεύθυνους του ΑΝΤ1 για τη συμμετοχή της στον επόμενο κύκλο του «Dancing With The Stars» φαίνεται πως είναι η Άντζελα Δημητρίου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης».

Ο συνεργάτης της Ελεονώρας Μελέτη, Γιώργος Κασπίρης, αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας στην ίδια και τους συναδέλφους πως ήρθε σε επικοινωνία με τη γνωστή τραγουδίστρια, η οποία επιβεβαίωσε πως έχει δεχτεί πρόταση από τους ανθρώπους του καναλιού του Αμαρουσίου για το σόου χορού και πως τη σκέφτεται πολύ σοβαρά. Μάλιστα, η Άντζελα Δημητρίου δήλωσε πως δεν έχει τίποτα να φοβηθεί με τη συμμετοχή της αυτή, αφού όλα τα χρόνια της καριέρας της κάνει πάντα ανατρεπτικά πράγματα και δεν φοβάται οποιαδήποτε πρόκληση.

Οι υπεύθυνοι του σόου περιμένουν την απάντησή της πώς και πώς, αφού τη θεωρούν ένα από τα δυνατότερα χαρτιά. Η Ελεονώρα Μελέτη, πάντως, δήλωσε πως θέλει οπωσδήποτε να τη δει στο σόου: «Θέλω Άντζελα Δημητρίου στον τελικό του Dancing. Τέλος! (…) Ο ΑΝΤ1 θέλει σίγουρα ωραία και δυνατά πρόσωπα. Πρόσωπα που τα αγαπάει ο κόσμος και θα προσφέρουν στο σόου. Και η Άντζελα είναι αγαπητή».

Πηγή : yupi.gr