Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ανδρέας Μικρούτσικος «Έγινε ξανά Big Brother;»


Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην κάμερα του Star που τον συνάντησε στα παρασκήνια των γυρισμάτων του νέου ριάλιτι που θα παρουσιάσει στην Κυπριακή τηλεόραση.

Για το νέο του αυτό ξεκίνημα, ο διάσημος παρουσιαστής δήλωσε: «Ένιωσα σαν να μην πέρασε μια μέρα. Σαν να μην συνέβη τίποτα αυτά τα δύο χρόνια. Σε μένα, στην Ελλάδα... σαν να τα προσπέρασα», ενώ τόνισε με χιούμορ: «Είδα πολύ λίγη τηλεόραση. Ήμουν μια νοικοκυρούλα και μισή».

Πόσο καιρό όμως θα μείνει στην Κύπρο και ποια είναι τα επόμενα σχέδιά του; «Θα μείνω ένα μεγάλο διάστημα, θα το δούμε αυτό... Το έχουμε λίγο ρευστό. Γιατί όλο αυτό θα το στήσουμε για τον Σεπτέμβριο. Οπότε δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο» ξεκαθάρισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Όσο για τα τηλεοπτικά προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης αυτή τη σεζόν, ο 61χρονος παρουσιαστής είπε: «Να με συγχωρέσουν, δεν έχω δει πάνω από τρία με τέσσερα λεπτά το κάθε πρόγραμμα», ενώ όταν ρωτήθηκε να πει τη γνώμη του για τον πρόσφατο κύκλο του Big Brother, που παρουσίασε η Ρούλα Κορομηλά, απάντησε: «Έγινε Big Brother; Με κλείσιμο μέσα; Ίσως είναι μια εποχή που δεν άνοιξα καθόλου την τηλεόραση. Στον λόγο της τιμής μου!».

Πηγή : yupi.gr