Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Μαρία Σολωμού : «Όχι, δεν θέλω άλλο παιδί!»Για τη σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη και το ενδεχόμενο να γίνει ξανά μητέρα μίλησε η Μαρία Σολωμού, καλεσμένη στο «Πρωινό Mou» το πρωί της Παρασκευής.

Η 36χρονη ηθοποιός απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί- είναι ήδη μητέρα ενός 6χρονου σήμερα αγοριού: «Όχι, δεν θέλω άλλο παιδί, υπό την έννοια ότι είναι λίγος ο χρόνος και δεν θέλω να τον μοιράσω και σε άλλο παιδάκι. Θέλω να κάνω focus εκεί, γιατί ήδη είναι πολύ λίγος ο χρόνος που περνάω  μαζί του» είπε.

Πώς θα αντιδρούσε όμως η ίδια αν ο σύντροφός της, Πάνος Μουζουράκης, της εξέφραζε την επιθυμία να γίνει κι εκείνος πατέρας; «Θα γελάσουμε λίγο και θα το ξεπεράσουμε. Η ιδέα ότι είσαι με έναν άνθρωπο που δεν θέλει να κάνει παιδί, μπορεί να σου ξυπνήσει την επιθυμία να θέλεις να κάνεις, χωρίς να το θέλεις πραγματικά. Από κει και πέρα, δεν νομίζω ότι είναι ρεαλιστικό αυτό σε έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά και τη ζωή που κάνει ο σύντροφός μου. Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα, δεν έχει προκύψει, οπότε δεν έχω να πω κάτι άλλο πάνω στο θέμα».

Τέλος, σχετικά με το πόσο σταθερή είναι στις σχέσεις της, δήλωσε: «Είναι οι συνθήκες, το πώς κουμπώνει η κατάσταση. (…) Είτε σου "δένει η μαγιά", είτε δεν σου δένει. Το σίγουρο είναι ότι, σαν άνθρωπος, βαριέμαι σχετικά εύκολα. Ως τώρα δεν έχω βαρεθεί. Για μένα εξαρτάται πολύ από τον άλλον. (…) Θέλω να μην χρειάζεται να κάνεις την προσπάθεια να κρατήσεις τη σχέση ζωντανή. Αν αρχίσεις τις προσπάθειες, φέξε μου και γλίστρησα!».

Πηγή : yupi.gr