Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ευγενία Μανωλίδου: Πώς σχολίασε την αντικατάσταση του Ψινάκη;


Για την έναρξη των γυρισμάτων του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», στου οποίου την κριτική επιτροπή θα συμμετάσχει για δεύτερη σεζόν, μίλησε η Ευγενία Μανωλίδου στην κάμερα του Star.

«Η τελική απόφαση έγινε χτες! Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις αλλά έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα. Κι εγώ το είχα αποκλείσει, φανταζόμουν πως τελικά δεν θα γίνει. Τις τελευταίες ημέρες έκλεισαν όλα» αποκάλυψε η 37χρονη μουσικός, ενώ συμπλήρωσε: «Υπήρχαν πολλά που με προβλημάτιζαν, κυρίως η χρονική συγκυρία, αλλά ήταν κάτι το οποίο ξεπεράσαμε πάρα πολύ γρήγορα».

Όσο για την αντικατάσταση του Ηλία Ψινάκη από τον Χάρη Χριστόπουλο, η Ευγενία Μανωλίδου σχολίασε: «Πάω κι εγώ τώρα να δω τι γίνεται. Δεν έχω ενημερωθεί. Το έμαθα απ’ έξω, απ’ έξω. Άμα δεν τον δω, δεν το πιστεύω!», ενώ σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα σχετικά με τη μεγάλη αποχή της από τα τηλεοπτικά δρώμενα ανέφερε: «Αυτά συμβαίνουν σε όλα τα προγράμματα και σε όλους τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτά. Άλλωστε δεν είχα κάνει και κάτι άλλο πριν, μόνο την στιγμή της αλήθειας. Δεν είχα κάνει κάτι άλλο, δεν με ξέρουν πολύ καλά. Και όλοι αυτοί που μιλάνε δεν με γνωρίζουν, νομίζουν ότι με γνωρίζουν».

Πηγή : yupi.gr