Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Στάθης Παναγιωτόπουλος : Ένα βήμα πριν τον γάμο!


Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Κορίτσια Για Σπίτι» του Makedonia TV και αποκάλυψε για πρώτη φορά πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Σκοπεύω να παντρευτώ. Η λεγάμενη δεν ξέρω αν σκοπεύει, δεν την ρώτησα, για να σου πω την αλήθεια. Είναι στο στάδιο του ψησίματος, ας μείνουμε εκεί» παραδέχτηκε ο ίδιος, ενώ σε άλλο σημείο της συνένευξης τόνισε: «Θέλω και να παντρευτώ και θέλω να κάνω και οικογένεια γιατί παραάργησα».

Ακόμη, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, δεδομένου πως το «Ράδιο Αρβύλα» δεν είναι η μόνη του επαγγελματική ενασχόληση, τόνισε: «Ωραίο είναι, εργασιοθεραπεία λέγεται. Ειδικά αυτό το διάστημα που πολλοί άνθρωποι του δικού μας επαγγέλματος μένουν χωρίς… επάγγελμα, είναι ωραίο να σου ζητούν να κάνεις πράγματα. Γιατί είναι πολλοί φίλοι που δουλεύουν στα Μέσα και έχουν χάσει τη δουλειά τους. Από την άλλη, καταλαβαίνω πως τα ΜΜΕ υπήρξαν και λίγο “φούσκα” και ξεφούσκωσε. Δεν είναι και κακό αυτό. Δεδομένου ότι σε μια Θεσσαλονίκη, του ενός εκατομμυρίου κατοίκων, είχαμε 80 με 90 ραδιοφωνικούς σταθμούς, το ότι κάποιοι θα πάψουν να υπάρχουν δεν είναι υποχρεωτικά κακό. Το κακό είναι πως άνθρωποι επένδυσαν τον εαυτό τους σε αυτήν την δουλειά και έκαναν οικογένεια, πήραν δάνεια…».

Πηγή : yupi.gr