Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Αντώνης Ρέμος : Τα νέα επαγγελματικά βήματα και το Πάσχα με την Υβόνη


Αυλαία στις εμφανίσεις του μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο στο «Διογένης Studio» ρίχνει αυτές τις μέρες ο Αντώνης Ρέμος, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται και για τις φετινές Πασχαλινές του διακοπές μαζί με την Υβόνη Μπόσνιακ.

Ο 42χρονος τραγουδιστής ολοκληρώνει τις χειμερινές του εμφανίσεις με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Οι δυο τους θα ανέβουν για τρεις τελευταίες βραδιές στην πίστα του Διογένη αυτή την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, 6-7-8 Απριλίου αντίστοιχα. Ωστόσο, ο Αντώνης Ρέμος έχει , σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», κανονίσει ήδη τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα: Τον ερχόμενο Ιούνιο θα ξεκινήσει στο νυχτερινό κέντρο «Θάλασσα», έχοντας συμπεριλάβει στο ρεπερτόριό του και τα δυο καινούρια του τραγούδια, το «Εντάξει» που ηχογράφησε παρέα με τους Going Through (που έχει ήδη γίνει μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία), αλλά και το «Τα χιλιόμετρα όλα» (του Δημήτρη Κοντόπουλου και του Νίκου Μωραΐτη) που είναι το μουσικό θέμα της ταινίας «Poker Face» που έχει γράψει ο Χρήστος Δήμας και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάιο.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού «ΟΚ!», ο Αντώνης Ρέμος προετοιμάζεται και για τις πασχαλινές του διακοπές, μαζί με την σύντροφό του, Υβόνη Μπόσνιακ. Όπως αναφέρει το περιοδικό, το ζευγάρι θα περάσει τις άγιες ημέρες του Πάσχα στην εξοχική κατοικία του τραγουδιστή, στο χωριό «Μηλιές» στο Πήλιο.

Πηγή : yupi.gr