Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ελένη Μενεγάκη : Το μήνυμα στον Πάνο Μιχαλόπουλο


Μέσα από την εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη έστειλε το μήνυμά της στον Πάνο Μιχαλόπουλο, ο οποίος, όπως φαίνεται, δεν έχει δεχθεί την πρόσκλησή της για να βρεθεί καλεσμένος στο «Ελένη».

Η 42χρονη παρουσιάστρια χρησιμοποίησε μια παλιά κοινή της φωτογραφία με τον γνωστό ηθοποιό για το κουίζ στο οποίο οι τηλεθεατές καλούνται να αναγνωρίσουν τον διάσημο που κρύβεται πίσω από την αλλοιωμένη εικόνα. Όταν μια τηλεθεάτρια βρήκε τελικά το όνομα του Πάνου Μιχαλόπουλου, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε: «Μπράβο βρε κορίτσι μου! Επιτέλους! Ο Πανούλης μου ο καλός είναι! Βρε Πάνο, πού είσαι; Θα έρθεις καμιά μέρα να τα πούμε και από κοντά; Κάποτε τα λέγαμε πέντε φορές τον χρόνο. Γιατί;».

Μάλιστα συνέχισε: «Βρε Πάνο, γιατί; Είναι που μεγάλωσα; Τι φταίει; Όταν ήμουν μικρό κοριτσάκι, που τα ‘λεγα και δεν τα ‘λεγα, εσύ ερχόσουν. Τώρα, γιατί όχι; Οι γείτονες του Πάνου Μιχαλόπουλου, παρακαλώ να του χτυπήσουν την πόρτα και να του πουν ότι η Μενεγάκη τον καλεί για άλλη μια φορά, για πολλοστή φορά. Αλλά θα περιμένω. Γιατί ο επιμένων νικά».


Πηγή : yupi.gr