Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Νίκος Χατζηνικολάου : Η συγκλονιστική εξομολόγηση στον Πέτρο Κωστόπουλο


Ο Νίκος Χατζηνικολάου μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο, καλεσμένος στο «Βράδυ» της Παρασκευής για τη σχέση του με την τηλεόραση, για τη σύζυγό του και το παιδί που περιμένουν, αλλά και για τη μεγάλη περιπέτεια υγείας που πέρασε.

«Δεν μου λείπει καθόλου η τηλεόραση. Ο κόσμος δεν το πιστεύει, ούτε εσύ το πιστεύεις. Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Στην πρώτη συνέντευξη που έδωσα -πάνε και πολλά χρόνια, 21-22 από τότε- είπα ότι θεωρώ την τηλεόραση παρένθεση στη δημοσιογραφική μου διαδρομή. Πρέπει να σου πω ότι την τηλεόραση δεν την ερωτεύτηκα ποτέ. Την υπηρέτησα με επαγγελματική ευσυνειδησία αλλά την τρέλα που έχω για την εφημερίδα και τον έρωτα που έχω για το ραδιόφωνο, δεν τα είχα ποτέ για την τηλεόραση. Αυτή είναι η αλήθεια!» δήλωσε ο διάσημος άνκορμαν, ενώ τόνισε: «Πρέπει να σου πω, αντίθετα, πως είναι πολλές οι στιγμές που νιώθω ότι ίσως ο Θεός με λυπήθηκε και με άφησε έξω από τα δελτία ειδήσεων αυτή την περίοδο. Σου το λέω με απόλυτη ειλικρίνεια γιατί πιστεύω ότι σε αυτή την περίοδο της βαθιάς κρίσης, η τηλεόραση μέχρι στιγμής δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες των συμπολιτών μας, των τηλεθεατών και, υπό αυτήν την έννοια, δεν με χαλάει που απουσιάζω».

Παράλληλα αποκάλυψε πως τη βραδιά των εκλογών θα έχει τηλεοπτική στέγη: «Τη βραδιά των εκλογών θα είμαι σε ένα τηλεοπτικό σταθμό. Έχω πρόσκληση από την Έλλη Στάη να συμπαρουσιάσω μαζί της τη βραδιά των εκλογών στην κρατική τηλεόραση, αν δεν έχει ανοίξει το ALTER ή δεν έχει κλείσει το ALTER – γιατί αν κλείσει το ALTER θα βρω άλλο τηλεοπτικό σταθμό, αυτό έχω πει. Περιμένω να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και οι προσπάθειες για να ανοίξει το ALTER. Αν δεν ανοίξει, δεν θα κάτσω στα αυγά μου», ενώ για τους λόγους που περιμένει τις εξελίξεις του καναλιού πρόσθεσε: «Έχω τους λόγους μου. Ο βασικός λόγος είναι πως στο κανάλι αυτό ένιωσα τη μεγαλύτερη δημοσιογραφική ελευθερία των τελευταίων 28 – 29 ετών που είμαι στο επάγγελμα και νομίζω πως αυτός είναι πολύ σημαντικός λόγος. Δεν είχα ποτέ καμία παρέμβαση ή ανάμειξη».


Πηγή : yupi.gr