Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ελισάβετ Μουτάφη : Παραδέχτηκε εμμέσως τη σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη!


Η Ελισάβετ Μουτάφη βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τετάρτης στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό Mou» και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Γιώργο Κιμούλη.

Αν και δεν θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με τους οικοδεσπότες της εκπομπής, Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά, η Ελισάβετ Μουτάφη δεν αρνήθηκε πως είναι ζευγάρι με τον Έλληνα ηθοποιό και σκηνοθέτη, επιβεβαιώνοντας εμμέσως τη σχέση τους.«Με τον άνθρωπο που βγαίνεις τώρα τι προοπτική υπάρχει; Είναι γνωστό ότι είσαι μαζί με τον Γιώργο Κιμούλη, δεν το έχετε κρυφό!» τη ρώτησε συγκεκριμένα ο 42χρονος παρουσιαστής και εκείνη απλά χαμογέλασε, χωρίς να αρνηθεί τη σχέση. Παρ' όλα αυτά, δεν θέλησε να δώσει απάντηση: «Είναι πολύ προσωπική ερώτηση αυτή και δεν θα απαντήσω. Είμαι γλυκούλα, το βλέπετε!» αρκέστηκε να σχολιάσει.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως, αμέσως μετά, όταν ο Γιώργος Λιάγκας της ζήτησε να επιλέξει τρεις Έλληνες ηθοποιούς που η ίδια θεωρεί κορυφαίους, εκείνη ανέφερε και τον  Γιώργο Κιμούλη.

Πηγή : yupi.gr