Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Άννα Βίσση : Οι λεπτομέρειες της τελευταίας βραδιάς στο Rex


Το περασμένο Σάββατο ήταν και το τελευταίο για το «12», το επιτυχημένο show που παρουσίασε φέτος η Άννα Βίσση στο Rex. Το πάρτι ξεκίνησε στις 12 ακριβώς και ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 7 το πρωί με το νυχτερινό κέντρο να παραμένει κατάμεστο.

Μία από τις μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η παρουσία του Νίκου Καρβέλα, τόσο στα πρώτα τραπέζια μαζί με την Αννίτα Πάνια όσο και  πάνω στη σκηνή όπου ανέβηκε για να τραγουδήσει μαζί με την Άννα Βίσση.

Την προηγούμενη μέρα, στο νυχτερινό κέντρο της Πανεπιστημίου είχε βρεθεί η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία επίσης ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει. Το επόμενο -και τελευταίο- βράδυ μάλιστα, η Μυρτώ Κοντοβά είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι θα προσπαθήσει την επόμενη χειμερινή σεζόν να «παντρέψει» επί σκηνής αυτές τις δύο σημαντικές ερμηνεύτριες. Η Άννα Βίσση αρκέστηκε να δηλώσει επί σκηνής ότι εύχεται του χρόνου να παρουσιάσει κάτι αντάξιο του φετινού -αν όχι καλύτερο- ανανεώνοντας έτσι το ραντεβού της με τη νυχτερινή Αθήνα και τον κόσμο της.

Πηγή : yupi.gr