Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Μιχάλης Ζαμπίδης : Η προσωπική του ζωή και η εξάμηνη αποχή από το σεξ


Καλεσμένος απόψε στις 20.00 στην εκπομπή “Movies & Stars” στο MTV είναι ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Ο πρωταθλητής του kick boxing μιλά στον Γιώργο Σατσίδη για την προσωπική του ζωή, τη σχέση του με τις γυναίκες και το σεξ στη ζωή του.

“Δεν θεωρώ ότι η προσωπική μου ζωή είναι τόσο καλή όσο η επαγγελματική μου. Έχω πολλά πάνω και κάτω. Είναι άστατη. Η προσωπική μου ζωή δεν είναι σταθερή. Το γεγονός ότι είμαι σε μια τέτοια εγρήγορση επαγγελματική και μπαίνω στον έναν αγώνα μετά τον άλλο, δεν ξέρω αν είναι ό,τι καλύτερο για γάμο” εξηγεί ο γνωστός αθλητής, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης αποκαλύπτει: “'Ένας αθλητής πρέπει να μην κάνει σεξ 3 μέρες πριν τον αγώνα. Μέχρι δηλαδή  και πριν 3 μέρες είναι ελεύθερος. Εγώ προσωπικά έχω μπει σε πολύ μεγάλες περιόδους αποχής.  Όταν ήμουν σε μικρότερη ηλικία είχα κάνει 6μηνη αποχή από το σεξ γιατί παράλληλα έκανα και έναν πνευματικό αγώνα. Είχε σημαντικό ρόλο η στέρηση και η πειθαρχία του μυαλού.  Οι 6 μήνες ήταν τεράστια εμπειρία  και τότε θυμάμαι είχε λειτουργήσει θετικά, τουλάχιστον στο προπονητικό μου κομμάτι”.

Τέλος, δεν διστάζει να δηλώσει κτητικός με τις συντρόφους του: “Στον έρωτα είμαι πολύ δοτικός, μπορώ να πω ότι είμαι κτητικός αλλά βασικά λέω ανοιχτά ό,τι αισθάνομαι και τα καλά και όσα με ενοχλούν. Αν μου φέρεσαι καλά, πολλαπλασιάζω επί 10, αν μου φέρεσαι έτσι κι έτσι, σηκώνω άμυνες και μαζεύομαι”.

Πηγή : yupi.gr