Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ελένη Τσαγκά : Από τα δελτία ειδήσεων στη ζαχαροπλαστική!


Μετά από μια πολύχρονη πορεία μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες, η Ελένη Τσαγκά ανακάλυψε ένα μάλλον αναπάντεχο ταλέντο: Δημιουργεί σπιτικά γλυκά, τα οποία μάλιστα έχει ξεκινήσει να εξάγει στην Αμερική, με την ετικέτα “Eleni's Tasteful”!. Η ίδια αποκάλυψε στο περιοδικό “So Simple” πώς μπήκε στη ζωή της η ζαχαροπλαστική αλλά και πώς αποφάσισε να ασχοληθεί επιχειρηματικά με αυτή.

“Παλιά, έκανα μόνο τα απαραίτητα. Μέχρι να μείνω έγκυος,με τον άντρα μου ήμασταν συνέχεια έξω και δεν ασχολιόμουν ιδιαίτερα με την κουζίνα” αποκαλύπτει η γνωστή δημοσιογράφος στη συνέντευξή της στο περιοδικό., προσθέτοντας πως μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών της, που σήμερα είναι 18 μηνών, αυτό άλλαξε: “Ήθελα να βρω συνταγές light, σπιτικές, τις οποίες θα μπορούσα να φτιάχνω με αγνά υλικά, για να μάθουν τα παιδιά να τρώνε υγιεινά”.Η Ελένη Τσαγκά στο “So Simple”.

Όσο για τη μέρα που το νέο της χόμπι πήρε επιχειρηματικές διαστάσεις, ήταν λίγο πριν τη φετινή πρωτοχρονιά: “Είχα μια εβδομάδα άδεια και καθόμουν, με τα μωρά δεν μπορώ να πάω και πουθενά οπότε είχα γεμίσει το σπίτι με γλυκά: τρουφάκια, κέικ, σοκολατάκια, μπεζέδες, και, φυσικά, τα παραδοσιακά,όπως κουραμπιέδες και βασιλόπιτα. Ένας φίλος μας, εισαγωγέας τροφίμων στο Μαϊάμι και την Καραϊβική, ενθουσιασμένος με τα γλυκά, με ρώτησε από ποιο ζαχαροπλαστείο τα πήρα. Μόλις έμαθε ότι ήταν δικά μου, μου πρότεινε να συνεργαστούμε”.

Πηγή : yupi.gr