Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Χριστίνα Λαμπίρη : «Δεν ένιωσα ότι έκανα κάτι που θα ενοχλούσε την Ελένη»


Για τη Νικολέττα Ράλλη και την αντικατάσταση του «Super Star» από το «Made In Star» -που τελικά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την τηλεοπτική σεζόν- αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ!» η Χριστίνα Λαμπίρη.

«Όχι, για όνομα του Θεού» απάντησε κατηγορηματικά η γνωστή παρουσιάστρια όταν ρωτήθηκε αν τον περασμένο Σεπτέμβριο, επιστρέφοντας από τις διακοπές της, βρήκε τη Νικολέττα Ράλλη να κάθεται στο γραφείο της στο κανάλι, όπως κάποιοι είχαν πει τότε. «Κανέναν δεν βρήκα να κάθεται στη θέση μου όταν επέστρεψα. Καταλήξαμε με τον σταθμό ότι τελικά θα αναλάβω τα δελτία και όλα κύλησαν ομαλά» είπε, τονίζοντας πως «η Νικολέττα Ράλλη είναι ένα εξαιρετικό και πανέμορφο πλάσμα και η τηλεόραση χρειάζεται φρέσκα και ξεκούραστα πρόσωπα».

Όσο για το γεγονός ότι το «Made In Star» δεν κατάφερε τελικά να παραμείνει στον αέρα μέχρι το τέλος της σεζόν: «Μην ξεχνάμε και τον αστάθμητo παράγοντα “Mενεγάκη” που βρέθηκε απέναντί της» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Λαμπίρη.

Τέλος, σχολίασε τη δήλωση που είχε κάνει πρόσφατα η Ελένη Μενεγάκη για τις μεσημεριανές εκπομπές (είχε αναφέρει πως δεν είχαν άλλη θεματολογία εκτός από το κουτσομπολιό, διαχωρίζοντας την εκπομπή της από αυτού του είδους τις εκπομπές): «Ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι έκανα κάτι τόσο ¨hardcore¨ που θα ενοχλούσε την Ελένη. Μάλλον έχουμε παρεξηγήσει την έννοια του μεσημεριανού. Κατά τη γνώμη μου, τύπου μεσημεριανού ήταν και η Πρωινή Μελέτη και η εκπομπή της Ελένης και κατά ένα μεγάλο ποσοστό και το Πρωινό Mou και ειδικά πέρυσι θεωρώ ότι υπήρχαν χαρακτηρισμοί και συμπεριφορές εκτός δικής μας ζώνης που στα δικά μου τα μάτια τις έκαναν πιο σκληρό μεσημεριανό από ό,τι ήταν το Super Star. Αλλά και στην εκπομπή της Ελένης σήμερα έχουν ένα μεγάλο κομμάτι που είναι αφιερωμένο στα κουτσομπολιά της ημέρας, όπως είχαμε και εμείς, έχουν συνεντεύξεις, ιατρικά θέματα, όπως είχαμε και εμείς, και το μόνο που τους διαφοροποιεί είναι το κομμάτι της μαγειρικής και της αστρολογίας. Τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον το Super Star ήταν πρωινάδικο. Ίσως την εκπομπή τελικά την κάνει η ώρα και όχι το περιεχόμενο».


Πηγή : yupi.gr