Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Σταμάτης Μαλέλης : Το συμβόλαιό του, η Ράλλη και ο εφιάλτης της τηλεόρασηςΣε συνέντευξή του στη «Real Life», ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star Σταμάτης Μαλέλης μίλησε για τη δύσκολη κατάσταση στην τηλεόραση σήμερα, για τις εκπομπές που ο ίδιος ξεχώρισε φέτος αλλά και για το κόψιμο του «Made in Star».

Για την τηλεόραση φέτος και για την επόμενη σεζόν:
«Δεν μπορώ να κάνω σχέδια. Δεν ξέρω ποια κανάλια θα υπάρχουν, δεν ξέρω αν υπάρχουμε και εμείς. Πήγαμε να μιλήσουμε για το συμβόλαιό μου με τον πρόεδρο του σταθμού και σταματήσαμε να μιλάμε… Χωρίς να έχουμε καμία διαφωνία. Κοιταχτήκαμε και είπαμε, μα θα υπάρχουμε του χρόνου; Θα υπάρχει το Mega; Θα υπάρχει ο ANT1; Τα πράγματα είναι τραγικά αυτή τη στιγμή. (...) Νομίζω ότι όλα τα κανάλια ήταν χαμένα αυτή τη σεζόν, γιατί υπάρχει τεράστια οικονομική κρίση. Ειλικρινά το λέω και με το χέρι στην καρδιά, δεν ξέρω πια πόσα κανάλια μπορούν να αντέξουν. Η διαφήμιση είναι πλέον σε ελεύθερη πτώση. Ζούμε έναν απίστευτο εφιάλτη. (...) Μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια, αλλά τι προσπάθεια να κάνουμε όταν καταρρέει η οικονομία; Ούτε μπορούν να κοπούν άλλο οι μισθοί, ούτε μπορούν να γίνουν άλλες περικοπές».

Τα τηλεοπτικά προγράμματα που φέτος ο ίδιος θεωρεί ότι στέφθηκαν με επιτυχία:
«Οι Ράδιο αρβύλα, ο Λάκης Λαζόπουλος, το δίδυμο Λιάγκας-Σκορδά, ανέβηκε το δελτίο Αντ1 και θεωρώ επιτυχία και τη δυναμική που δείχνει η Μελέτη απέναντι στη Μενεγάκη».

Για το κόψιμο της εκπομπής της Νικολέττας Ράλλη:
«Δεν ήταν μόνο περικοπή το θέμα της Ράλλη. Η εκπομπή δεν πήγαινε όπως περιμέναμε, παρά τις προσπάθειες που κάναμε κι εγώ και οι συνεργάτες μου. Μερικές κινήσεις είναι θέμα επιβίωσης. Δεν είχα την πολυτέλεια να την κρατήσω».

Πηγή : yupi.gr