Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ : Ο επικήδειος λόγος προς τον πατέρα της


Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε στον Ιερό Ναό Παναγιάς της Χρυσοπολίτισσας στη Λάρνακα, η κηδεία του πατέρα της Άννας Βίσση.

Σύμφωνα με το anna-vissi.blogspot.com, στα μαύρα ντυμένη η οικογένεια έφτασε στον ιερό ναό γύρω στις 2.00 το μεσημέρι της τρίτης, όπου και δέχθηκαν τα συλλυπητήρια του κόσμου που έσπευσε να τιμήσει τον Νέστορα Βίσση.

Εκτός από την οικογένεια Βίσση, το τελευταίο "αντίο" στον κύριο Νέστορα είπαν φίλοι, συγγενείς, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, αλλά και ο Δήμαρχος της πόλης. Κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας η Άννα Βίσση δεν σταμάτησε λεπτό να κρατάει αγκαλιά αλλά και το χέρι της μητέρα της, δίνοντάς της κουράγιο.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν για όλους όσοι βρέθηκαν εκεί όταν είδαν την τραγουδίστρια να εκφωνεί τον επικήδειο λόγο προς τον πατέρα της. Όπως είπε και η ίδια, τα λόγια τα έγραψε μόνη της χθες αργά το βράδυ. “Όσο και να είσαι προετοιμασμένος να δεχθείς τον θάνατο, τελικά πάντα σε πιάνει απροετοίμαστο. Μαζευτήκαμε όλοι εδώ σήμερα για να σου πούμε πόσο πολύ σ' αγαπάμε και πόσο σημαντικός ήσουν όλα αυτά τα χρόνια στη ζωή μας. Σήμερα ήρθαμε εδώ για να σου φορέσουμε δύο άσπρα φτερά για να σε συνοδεύσουν στο νέο σου ταξίδι.”

Με αυτά τα λόγια η Άννα Βίσση αποχαιρέτησε εκ μέρους της οικογένειας τον αγαπημένο της πατέρα, ενώ στην συνέχεια τον ακολούθησαν μέχρι την τελευταία του κατοικία στο νεκροταφείο Άγιος Γεώργιος.

Πηγή : radar.gr