Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου : «Από τους Βασιλιάδες δεν έχω πάρει ούτε 5 ευρώ»


Με αφορμή την παράσταση «Σ'αγαπώ αλλά...» και τους «Βασιλιάδες» του Mega, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε στην «Espresso» για τα οικονομικά προβλήματα της σειράς αποκαλύπτοντας πως δεν έχει πληρωθεί ποτέ, αλλά και για τα χρήματα που έχει βγάλει στο παρελθόν από τηλεοπτικές δουλειές.

«Ευτυχώς, έχω πληρωθεί από όλες τις δουλειές μου. Εκτός από τους "Βασιλιάδες", που δεν έχω πάρει ούτε πέντε ευρώ... Τα γυρίσματα σταμάτησαν τα Χριστούγεννα, γιατί και η παραγωγή δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει άλλο! Τα παιδιά δεν είχαν ούτε για τη βενζίνη τους, ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση».

Όσο για τα χρήματα που έχει κερδίσει στο παρελθόν μέσα από τη δουλειά της, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δήλωσε: «Στο παρελθόν, έχω βγάλει κάποια χρήματα για να συντηρούμαι αξιοπρεπώς! Δεν κάνω καμιά πολυτελή ζωή. Μπορεί κάποια στιγμή τα κασέ να ήταν ψηλά, όμως αυτό δεν γινόταν κάθε χρόνο και υπήρξε σεζόν που δεν είχα δουλειά στην τηλεόραση και έπρεπε να τα μοιράσω για να περάσω. Πάντως, έχω κάνει το κουμάντο μου που λένε, ώστε έναν χρόνο, αν θα μείνω χωρίς δουλειά, να μην αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα...»

Πηγή : yupiii.gr