Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Πέγκυ Ζήνα : Η τελευταία συνάντηση με τον Δημήτρη Μητροπάνο


Για τον αναπάντεχο χαμό του Δημήτρη Μητροπάνου μίλησε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή της στο «Down Town» Κύπρου και στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου η Πέγκυ Ζήνα.

«Ήταν κάτι που με συγκλόνισε. Και είμαι σίγουρη ότι δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Ποτέ! Απλά, θα συνηθίσω να ζω μ’ αυτό» δήλωσε η 37χρονη τραγουδίστρια, ενώ συνέχισε τονίζοντας πως «ο Δημήτρης υπήρξε καταρχήν η κορυφαία συνεργασία μου- δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι ανώτερο, έτσι όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή, ο οποίος με γενναιοδωρία μου έδωσε όσα κανένας άλλος αυτά τα 16 χρόνια που τραγουδάω- αλλά κυρίως ένας άνθρωπος που στιγμάτισε τη ζωή μου σε ανθρώπινο επίπεδο. Ο Δημήτρης, μπορώ να πω, ότι ήταν πιο πάνω ακόμη και από ανθρώπους της οικογένειάς μου- με τη στενή έννοια της λέξης. Και αυτά τα πράγματα δεν τα ρωτάς, έτσι έτυχε και οι οικογένειές μας έδεσαν πάρα πολύ. Έγιναν σαν μία. Με αποτέλεσμα, ακόμη και το χρόνο που δεν δουλέψαμε μαζί, να ήμαστε πάρα πολύ κοντά. Και θα συνεχίσουμε να είμαστε πολύ κοντά με την οικογένειά του. Φτάνει να σου πω πως ό,τι άσχημο μου έτυχε μέχρι τώρα- από τον θάνατο του μπαμπά μου, μέχρι άλλες απώλειες σημαντικών συγγενικών μου προσώπων, καθώς και κάποια ασθένεια του άντρα μου την περίοδο που ήμουν έγκυος- επειδή έτυχε να μην τραγουδάω εκείνη την εποχή, τις αντιμετώπισα σχετικά καλά. Αυτό, όμως, που βίωσα όταν έφυγε ο Δημήτρης για το τελευταίο του ταξίδι, μπορώ να πω ότι ήταν η χειρότερη νύχτα των 16 χρόνων που τραγουδάω».

Περιέγραψε μάλιστα και την τελευταία τους συνάντηση: «Κάναμε Πάσχα μαζί. Ήμασταν Κυριακή μαζί, τη Δευτέρα ταξίδεψα για την Κύπρο και την Τρίτη το πρωί με ειδοποίησαν για το συμβάν. Σε αυτή την τελευταία μας συνάντηση θυμάμαι ότι ήμασταν πάρα πολλοί άνθρωποι μαζεμένοι, στο πολύ φιλόξενο και ανοιχτό σπίτι του, σε ένα τεράστιο τραπέζι με πολλά φαγητά, στο οποίο γελούσαμε και εκείνος έκανε αστεία με την κόρη μου. Και μόλις εκείνη γκρίνιαζε λίγο, της έλεγε “Tι θέλετε, κυρία μου; Θέλετε κάτι, κυρία μου;” (συγκινείται). Αγκαλιαστήκαμε και γυρίσαμε στο σπίτι, για να ξυπνήσω νωρίς την επόμενη μέρα και να ταξιδέψω για την Κύπρο».

Πηγή : yupi.gr