Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

«Aν είσαι ρατσιστής, είσαι β’ κατηγορίας άνθρωπος»


Για τη ζήλεια στις σχέσεις της, τις σκέψεις της για ένα γάμο στο άμεσο μέλλον, αλλά και για το ρατσισμό που έχει δεχτεί, μίλησε η Shaya στο περιοδικό Adore της Θεσσαλονίκης.

«Όσο θυμάμαι από τη Δανία και τη Σουηδία που έζησα, όσοι πήγαιναν εκεί από άλλη χώρα για να ζήσουν και έκαναν την προσπάθειά τους εκεί κέρδιζαν τον σεβασμό των κατοίκων της περιοχής. Εδώ υπάρχουν και αυτοί που σου λένε “πήγαινε σπίτι σου που θέλεις να τραγουδήσεις ελληνικά τη στιγμή που δεν έχεις τόσο καλή προφορά”. Δηλαδή, είναι πολύ πίσω. Όμως αυτοί δεν μ’ ενδιαφέρουν. Δεν μπορούμε το 2012 να είμαστε ρατσιστές. Δεν μιλάω μόνο για το χρώμα, μιλάω για όλα. Για μένα, αν είσαι ρατσιστής, είσαι β’ κατηγορίας άνθρωπος», είπε η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι οι περισσότερες σχέσεις της έχουν τελειώσει λόγω ζήλιας: «Έχει τύχει σύντροφός μου να μου πει “σ’ ερωτεύτηκα, σε αγαπάω ακόμη, αλλά δεν αντέχω τον εαυτό μου, ζηλεύω και δεν μπορώ να συνεχίσω να είμαι μαζί σου”. Αλλά ήταν σεβαστό. Το καταλαβαίνω ότι πρέπει να υπάρχει κι αυτό. Κι εγώ αν δεν ζηλεύω τον σύντροφό μου έστω και λίγο κάτι δεν πάει καλά».

Όσο για το αν νιώθει έτοιμη για οικογένεια και γάμο δηλώνει: «Το θέμα είναι δεν ξέρω κατά πόσο θα χτυπήσει. Δεν ονειρεύτηκα ποτέ ότι θα φορούσα νυφικό. Ούτε καν. Ούτε τι νυφικό θέλω, ούτε πώς θα είναι ο γάμος. Να φανταστείς για μένα ο ιδανικός γάμος θα ήταν στο Λας Βέγκας μέσα στην τρέλα, οι δυο μας, με έναν άσχετο μάρτυρα...Θέλω παιδιά. Αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά. Θέλω να γίνω μανούλα».

Πηγή : newsbeast.gr