Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΛΑΜΠΕΡΗ ΒΡΑΔΙΑ: Miss Παγκόσμιος Τουρισμός 2012


Μια ιδιαίτερα λαμπερή βραδιά πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 9 Ιουλίου στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, χορηγό φιλοξενίας του 16ου Διαγωνισμού Ομορφιάς και Τουρισμού “Miss Παγκόσμιος Τουρισμός” (Miss Tourism Planet).

Ένας μίνι διαγωνισμός για την ανάδειξη της “Miss TITANIA”, στον οποίο συμμετείχαν 20 Πρέσβειρες Ομορφιάς με υψηλές διακρίσεις από ισάριθμες διαφορετικές χώρες ανά την υφήλιο (όπως Ρουμανία, Ιταλία, Σερβία, Βραζιλία, Κίνα, Βολιβία, Ουκρανία, Περού, Σαμόα, Καναδάς, Ιαπωνία, Λετονία και φυσικά Ελλάδα), οι οποίες θα διαγωνιστούν για τον τίτλο “Miss Παγκόσμιος Τουρισμός”.

Η εκδήλωση έδωσε παράλληλα την ευκαιρία στις 20 καλλονές να απολαύσουν τη ζεστή καλοκαιρινή βραδιά κάτω από τον αττικό ουρανό με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό.

Νικήτρια του μίνι διαγωνισμού αναδείχθηκε η εκπρόσωπος της Βραζιλίας, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις με το κέφι, την αμεσότητα και, βεβαίως, την εντυπωσιακή ομορφιά της.

Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της “Miss Παγκόσμιος Τουρισμός”, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιουλίου στις 21:30 και διοργανώνεται από την Ακαδημία Μοντέλων του Γιώργου Κουτούλια.

Πηγή : radar.gr